Despre noi

Specialisti in sticla decorativa!

Da! Avem curajul sa pretindem ca stim totul despre sticla decorativa si ca am adunat in colectia noastra produse de care avem cu totii nevoie pentru a decora evenimentele importante din viata noastra. Fie ca aveti nevoie de vaze inalte din sticla, fie ca aveti nevoie de bomboniere din sticla sau de mici obiecte decorative din sticla pentru acasa, le veti gasi pe toate in magazinul nostru. Ne adresam in primul rand organizatorilor de evenimente, decoratorilor si florariilor cu multe variante interesante pentru recuzita de evenimente. Am creat pentru dumneavoastra o linie de vaze de lux din sticla, inalte, masive si cu forme unice care sa va serveasca drept suporturi pentru aranjamentele florale. Am gandit pentru dumneavoastra setul de cilindri de 9 cm diametru cu inaltimi de 30, 40 si 50 cm pentru mesele de nunta. Setul de trei cilindri este cel mai bine vandut produs Arian Glass Deco, fiind util in aranjamentele de masa cu flori scufundate si lumanari plutitoare. La noi gasiti toate dimensiunile de boluri rotunde, de la 10 cm diametru la 28 cm diametru, toate dimensiunile de cilindri din sticla, de la 7 cm inaltime, la 60 cm inaltime. In acest magazin veti gasi fructiere din sticla, sfesnice si suporturi lumanare din sticla, cupe de diferite forme si inaltimi, o multitudine de recipiente pentru candy bar, boluri si vase pentru bufetul de fructe, platouri cu si fara capac, globuri de atarnat din sticla, cupe martini pentru nunta, vaze pentru buchete, vaze din sticla pentru aranjamente, cuburi din sticla masiva transparenta sau colorata.

Pe langa toate produsele din colectia noastra, va stam la dispozitie cu posibilitati de realizare a produselor dorite de dumneavoastra. Asteptam sugestiile dumneavoastra pentru noi produse pe care sa le dezvoltam si sa le includem in colectia viitoare.

Arian Glass Deco este furnizorul dumneavoastra de incredere pentru produse decorative din sticla. De-a lungul timpului am invatat sa ambalam sticla in asa fel incat sa va ajunga in conditii de siguranta si am invatat sa va punem la dispozitie articole de calitate pentru recuzita dumneavoastra.